Snaga pare - higijenski učinak uz zaštitu vašeg doma

Upoznajte asortiman STEAM CAPSULE parnih čistača - maksimalna higijena na ekološki prihvatljiv način.

Hoover predstavlja STEAM CAPSULE parne čistače - idealno rješenje za čišćenje doma na 100% prirodan i ekološki prihvatljiv način, bez upotrebe kemijskih deterdženata. Bezbrižno uživajte u besprijekorno čistom i sigurnom domu. Zahvaljujući velikom pritisku i visokoj temperaturi, para učinkovito uklanja sve vrste prljavšine s površina. Steam Capsule parni čistači koriste isključivo čistu vodu za dubinsko čišćenje i dezinfekciju. Para ne sadrži štetne sastojke, a učinkovito uklanja bakterije i ostale alergene.

 

STEAM CAPSULE S DVOSTRUKOM ČETKOM

STEAM CAPSULE idealan je odabir za kućanstva s djecom i kućnim ljubimcima. Opremljen je dvostrukom četkom: pravokutnom za čišćenje većih površina i trokutastom s čekinjama za uklanjanje tvrdokorne prljavštine i čišćenje teško dostupnih mjesta. Para je spremna u samo 30 sekundi uz zavidnu autonomiju rada od čak 25 minuta.

Saznajte više
 

STEAM CAPSULE

STEAM CAPSULE parni čistač možete koristiti na svim vrstama površina, uključujući laminate i drvene podove (potonje ukoliko su pravilno zaštićeni). Velik kapacitet spremnika omogućuje čišćenje cijelog kućanstva bez napornih prekida za punjenje.

Saznajte više