Hoover predstavlja Synthesis

Synthesis je najinovativniji multiciklonski usisavač bez vrećice iz Hoover asortimana - spoj inovacije, tehnologije i dizajna.

Nova PACT (Power Active Compaction) tehnologija, Hoover patent, jamči vrhunsku učinkovitost u svakom trenutku.

Mala potrošnja energije, ušteda na vremenu održavanja i jedinstven spremnik za prašinu čine Synthesis nepobjedivim usisavačem.

10 litara prašine sabijeno u prostor od 1 litre!

 

Inovacija i tehnologija

Synthesis je dizajniran prema Hoover patentiranoj tehnologiji koja će vam olakšati život - jamči izvanredne rezultate čišćenja uz vrhunsku energetsku učinkovitost.

 

Do 10 litara prašine sabijeno u prostoru od 1 litre*

PACTUna inovativna je tehnologija koja sabija svu usisanu prašinu. Središnji motorizirani propeler konstantnom rotacijom sabija prašinu unutar spremnika.

*Testovi sabijanja prašine izvedeni su u Hoover laboratorijima uz simulaciju stvarnih kućanskih uvjeta. Sabijanje izmjereno kod usisavanja Hoover XP71 modelom. Rezultati se mogu razlikovati ovisno o materijalu i prostoru usisavanja.

 

Multiciklonska tehnologija visoke učinkovitosti

Tecnologia AirvolutionAirvolution tehnologija
Multiciklonska Airvolution tehnologija jamči visoku učinkovitost odvajanja prašine. Snažna centrifugalna sila, koja odvaja čak i najsitnije čestice prašine, sprječava začepljenje filtera i jamči usisavanje bez gubitka snage. Drugim riječima, manje čišćenja filtera i vremena potrebnog za usisavanje!

 

 

FLEKSIBILAN SPREMNIK        

Synthesis ima ekskluzivan spremnik za prašinu s mogućnošću proširenja i kapaciteta do 10 litara prašine.*

*Testovi sabijanja prašine izvedeni su u Hoover laboratorijima uz simulaciju stvarnih kućanskih uvjeta. Sabijanje izmjereno kod usisavanja Hoover XP71 modelom. Rezultati se mogu razlikovati ovisno o materijalu i prostoru usisavanja.

Vrhunska učinkovitost

Inovativne PACT i Airvolution tehnologije, u kombinaciji s viskoko učinkovitim motorom i posebno dizajniranim četkama, čine Synthesis top modelom vrhunske učinkovitosti.

Izvrsna energetska učinkovitost

Izvrsna energetska učinkovitost

Energetska učinkovitost A klase jamči izvanredne rezultate čišćenja uz smanjenu potrošnju energije.

Visoka učinkovitost na tvrdim površinama

Visoka učinkovitost na tvrdim površinama             

Izvanredna učinkovitost čišćenja tvrdih površina - 111% učinkovitosti usisavanja.

Visoka učinkovitost filtracije

Zahvaljujući HEPA filteru koji jamči 99,98% učinkovitosti filtracije, izlazna emisija prašine je minimalna.

Super silent

Super silent                             

Synthesis je jedan od najtiših klasičnih usisavača u svojoj kategoriji, s razinom buke od samo 75 dBA.

Maksimalna higijena

Synthesis je idealan za osobe koje pate od alergija i osjetljive su na kontakt s prašinom.

Nema razmožavanja bakterija

Silver Ion tretman spremnika za prašinu sprječava razmnožavanje bakterija, zbog čega je Synthesis idealan za osobe koje pate od alergija ili za vlasnike kućnih ljubimaca.

 

Bez kontakta s prašinom

Spremnik za prašinu Hoover Synthesis usisavača velikog je kapaciteta i osigurava pražnjenje bez kontakta s prašinom. Dodatno, perivi HEPA filter zadržava čak i najsitnije čestice prašine. 

Jedinstven dizajn

Synthesis je dizajniran za postizanje vrhunske učinkovitosti uz kvalitetan izgled - snažan i čvrst, a jedinstvenog i otmjenog dizajna.

Praktičan LED display omogućuje praćenje statusa usisavača u svakom trenutku. Posebni pokazatelji pomažu u pravilnoj upotrebi usisavača.

 

 

Nastavci

Zahvaljujući praktičnoj ručci s integriranom četkom i ostalim nastavcima, možete ukloniti prašinu i s najosjetljivijih i teško dotupnih površina.

 

Nastavak za parket Parquet extra

Četka za parket Parquet extra, s mekanim čekinjama i gumenim kotačima, jamči učinkovito i temeljito usisavanje na svim površinama, uključujući one osjetljive (poput parketa).

Mini turbočetka

Mini turbočetka

Mini turbočetka, posebno namijenjena usisavanju tapeciranog namještaja, tretirana je Silver Ion tehnologijom za sprječavanje razmnožavanja bakterija.

Nastavci na usisavaču

Praktični nastavci smješteni su na cijevi te uvijek dostupni na dohvat ruke.